06.10.2015. Univerzitet u Beogradu organizovaće SAJAM STIPENDIJA u zgradi Rektorata u četvrtak, 8.oktobra 2015.god. od 10 do 16 časova.

Namera je organizatora da se tokom sajma uputi poruka studentima da je u Srbiji na raspolaganju veliki broj stipendija, kako za studiranje u inostranstvu tako i za nastavak studiranja u Srbiji; da su programi stipendija dostupni svima; da uspeh tokom školovanja nije presudan element prilikom aplikacije, već njihova motivacija i dodatni angažman tokom studija.

U zgradi i dvorištu Kapetan Mišinog zdanja na Studentskom trgu okupiće se predstavnici institucija koje dodeljuju stipendije, nagrade, jednokratnu finansijsku pomoć studentima Univerziteta u Beogradu za studije u Srbiji i studije u inostranstvu (Zadužbine, ministarstva, opštine, fondacije, obrazovne institucije, ambasade, kulturni centri, kompanije i nevladin sektor).

Na jednom mestu biće dostupne informacije o različitim programima stipendija, potrebnoj dokumentaciji za aplikaciju, rokovima za podnošenje dokumentacije kao i kontakt osobama.

Više informacija o  programu i izlagačima pogledajte na:

http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/sajam-stipendija-2015

U saradnji sa Centrom za razvoj karijere RCUB će organizovati živi prenos ovog događaja putem Media portala. Prenos možete pratiti preko linka